Festivitat de Sant Sebastià 2023 – Liurament dels premis “Floc de Llana 2022”

En el transcurs de la commemoració de Sant Sebastià, patró del Gremi de Fabricants de Sabadell, el president del Gremi, Esteve Gené, acompanyat per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés han lliurat els reconeixements “Floc de Llana 2022”.

Aquests guardons, són una distinció a empreses, persones i entitats per la seva trajectòria rellevant en el sector tèxtil i en els àmbits econòmic, social i cultural representats a la ciutat.

Els guardonats d’aquesta edició han estat:

– Floc de llana a l’empresa Textil Olius per la seva trajectòria, essent ja la sisena generació la que lidera l’empresa. Per la capacitat d’innovació i per la seva experiència en mercats internacionals el que li ha permès desenvolupar productes de màxima qualitat, adaptats a les necessitats específiques de cada sector i de cada client.

– Floc de llana a la Fundació Bosch i Cardellach, com entitat cultural, pel seu compromís amb la cultura sabadellenca des de l’any 1942, així com per la seva capacitat de generar coneixement i per ser lloc de trobada, de reflexió i debat fomentant la dinamització de la nostra ciutat i del nostre país.

– Floc de llana a la Fundació privada ATENDIS, com entitat social que està al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies i ho fa amb professionalitat i excel·lència, essent un referent en el seu àmbit.

– Floc de llana al Sr. Manel Larrosa per les seves aportacions en el desenvolupament urbanístic de Sabadell i del Vallès, tenint sempre present l’impacte social que se’n deriva. També per aportar el seu coneixement al disseny d’unes vies de comunicació per fer una Catalunya més equilibrada i més sostenible. El seu compromís en els àmbits social, cultural i econòmic el fan mereixedor d’aquest guardó.

Per saber-ne més podeu consultar el web del Gremi en aquest ENLLAÇ