(+34) 937 450 944 De 9 a 14h. - 16 a 18 h. isp@isp.cat

Què fem / Què oferim

L’ISP Punt de Trobada de les
noves generacions industrials

Des de l’ISP volem facilitar el coneixement i la relació entre empreses de l’àmbit industrial, la creació d’espais de cooperació i intercanvi per créixer i per identificar nous clients.

Oferim la trobada amb reconeguts professionals del sector industrial i empresarial, de la cultura, la política, l’ensenyament, l’emprenedoria i de les noves ocupacions del segle XXI.

Potenciem conviure amb joves que coneixen de primera mà el funcionament de les empreses i els centres universitaris i de recerca.

Facilitem el contacte amb empreses i poder compartir coneixement, necessitats i vivències.

Apostem per la formació integral: personal, social i professional.

L'ISP Lobby Jove per a la Indústria

L’ISP vol fer d’altaveu dels joves industrials davant l’Administració i els agents socials, essent un canal de comunicació per a la societat civil i per a la indústria i ajudar les empreses a seguir millorant i a crear més llocs de treball i riquesa per al país.

Networking

Establim relacions amb altres joves com nosaltres de diversos àmbits industrials i amb les mateixes necessitats.

Compartim moments i sinergies amb altres persones per conèixer-nos personal i professionalment, per conèixer els nostres negocis, per aprendre dels altres i amb els altres, per establir possibles col·laboracions, per  compartir informació.

Ens agrada SUMAR, COMPARTIR I COOPERAR en benefici de la indústria i la societat.

Formació i transferència de coneixement

Des dels seus inicis, els objectius de l’ISP han estat fomentar la formació dels joves empresaris i directius industrials en els aspectes socials, econòmics i culturals, com a complement a la seva pròpia formació específica, així com fomentar l’esperit corporatiu treballant plegats en la defensa del sector industrial i establint sinergies de col·laboració amb altres agents per compartir experiències, informació i formació.

La transferència de coneixement és un dels actius principals de l’ISP, a través de la seva estreta relació amb els centres universitaris i tecnològics per facilitar el contacte entre els joves empresaris i la universitat, facilitant el transvasament de la innovació i el coneixement mutu, alhora que impulsa la connexió entre el món empresarial i l’àmbit acadèmic a partir de necessitats, objectius, projectes i productes o sistemes innovadors.

La Formació és i ha de seguir sent un dels grans objectius de l’ISP.

Activitats

L’ISP és una entitat representativa dels joves industrials i un referent per a la indústria i per a la societat civil. En aquesta línia l’ISP organitza diversos tipus d’activitats des de la mateixa entitat i/o amb col·laboració amb altres organismes:

  • Visites a empreses.
  • Conferències.
  • Dinars-col·loqui i esmorzars d’economia.
  • Realització d’estudis econòmics, empresarials, socials, etc.
  • Organització d’accions formatives.
  • Organització d’activitats de caràcter més lúdic que ajuden a enfortir les relacions personals i professionals.

Una de les activitats més destacades són els sopars (o dinars) col·loqui, on s’ha portat a una llarga llista de convidats de primer nivell, amb els que es té l’ocasió de menjar i parlar informalment sobre els temes d’actualitat o sobre el mateix convidat i la seva feina. Són en “petit comitè” i permeten gaudir i participar de la vetllada.
Aquests sopars/dinars col·loqui han comptat amb personatges tan destacats com Jordi Pujol, Antoni Bassas, Xavier Sala i Martín, Rosa Oriol de Tous, Josep Maria Bartomeu, Maria Reig o Joan Puigcercós, per citar només alguns exemples.