(+34) 937 450 944 De 9 a 14h. - 16 a 18 h. isp@isp.cat

ISP, Joves Empresaris i Directius Industrials

L’Institut Sallarès i Pla és una organització de joves empresaris i directius industrials tèxtils i joves professors universitaris que comparteixen el seu interès i responsabilitat per potenciar la transferència de coneixement, fomentar les vocacions industrials i potenciar la indústria, així com les interrelacions encaminades a millorar la competitivitat de les empreses i la interrelació amb el món acadèmic.

La transferència de coneixement és un dels actius principals de l’ISP, a través de la seva estreta relació amb els centres universitaris i tecnològics per facilitar el contacte entre els joves empresaris i la universitat, facilitant el transvasament de la innovació i el coneixement mutu, alhora que impulsa la connexió entre el món empresarial i l’àmbit acadèmic a partir de necessitats, objectius, projectes i productes o sistemes innovadors.

L’ISP és una entitat representativa dels joves industrials i un referent per a la indústria i per a la societat civil.

L’ISP pertany a l’associació empresarial Gremi de Fabricants de Sabadell fundada l’any 1559.

Origen

L’Institut Sallarès i Pla fou fundat l’any 1947 en el si del Gremi de Fabricants de Sabadell. Hereu de la tradició industrial tèxtil de Sabadell, l’Institut porta el nom d’una de les personalitats més rellevants de la història econòmica i empresarial de Sabadell,  Joan Sallarès i Pla que, a més a més de diputat, va ser president del Foment del Treball i de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Objectiu

És objectiu de l’ISP potenciar la indústria, fomentar les vocacions industrials i fomentar la transferència de coneixement i les interrelacions encaminades a millorar la competitivitat de les empreses i del sector. Des dels seus inicis, els objectius de l’ISP han estat fomentar la formació dels joves empresaris i directius industrials en els aspectes socials, econòmics i culturals, com a complement a la seva pròpia formació específica, així com fomentar l’esperit corporatiu treballant plegats en la defensa del sector industrial i establint sinergies de col·laboració amb altres agents per compartir experiències, informació i formació.

És també un objectiu fonamental de l’ISP la defensa dels interessos de la indústria i de l’economia catalana a través de les empreses, afavorint la generació de llocs de treball i fomentant la riquesa del país.

El nostre repte

 • Impulsar la indústria i fer les empreses més competitives en l’àmbit individual i del sector.
 • Impulsar la transferència de coneixement.
 • Potenciar la connexió entre el món empresarial i l’àmbit acadèmic, facilitant els transvasaments de la innovació i el coneixement mutu.
 • Afavorir el creixement personal i relacional dels seus membres.
 • Potenciar les relacions personals entre els seus socis i també la d’aquests amb altres professionals i agents socials, polítics, econòmics, etc. que poden facilitar tant el desenvolupament individual del soci com facilitar contactes envers la seva tasca professional en el present i en el futur.
 • Facilitar les relacions i el treball cooperatiu (col·laborar per competir).
 • Esperonar polítiques encaminades a incrementar la competitivitat del país.

Valors

 • Compromís amb les empreses, amb el territori i la societat.
 • Proximitat a les empreses i la societat.
 • Cooperació mútua entre els seus membres i entre aquests i altres agents socials i econòmics.
 • Aprenentatge i creixement des d’un vessant integral que conforma l’espai personal, empresarial i social.
 • Emprenedoria pel coneixement i la innovació.
 • Respecte.

Què fem / Què us oferim

Organitzem activitats periòdiques: cursos, sessions informatives, conferències, col·loquis, visites a empreses, trobades amb altres institucions de joves empresaris per tal d’intercanviar informació i experiències, publicacions, etc.

VOLEU INFORMACIÓ SOBRE COM ASSOCIAR-VOS?

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de Gremi de Fabricants de Sabadell amb CIF G08160749 i domicili social situat a ST QUIRZE 30 08201, SABADELL ( BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Gremi de Fabricants de Sabadell informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

Gremi de Fabricants de Sabadell informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Gremi de Fabricants de Sabadell es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic isp@isp.cat.

Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Gremi de Fabricants de Sabadell.He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Gremi de Fabricants de Sabadell.

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: isp@isp.cat.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.