(+34) 937 450 944 De 9 a 14h. - 16 a 18 h. isp@isp.cat

Contacte i localització

Ens trobareu a…

  • Adreça: Sant Quirze, 30 · 08201 Sabadell (Barcelona)
  • Telèfon: +34 937 450 944
  • Correu electrònic: isp@isp.cat

Teniu cap dubte o pregunta?

Envieu-nos un missatge per tal de contactar amb nosaltres o bé per fer-nos qualsevol consulta.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de Gremi de Fabricants de Sabadell amb CIF G08160749 i domicili social situat a ST QUIRZE 30 08201, SABADELL ( BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Gremi de Fabricants de Sabadell informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

Gremi de Fabricants de Sabadell informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Gremi de Fabricants de Sabadell es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic isp@isp.cat.

Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Gremi de Fabricants de Sabadell.He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Gremi de Fabricants de Sabadell.

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: isp@isp.cat.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.