Compartim aquest interessant post  del programa “Revolució 4.0” de Catalunya Ràdio, on Núria Aymerich, secretària general de Gremi Fabricants Fundació per la Indústria i Robert Thompson, director científic de Materfad, parlen dels nous materials que estan canviant els processos industrials. Destaquen els materials tabús, com cabells humans, excrements o budells d’animals, que preveuen ser importants en el futur.

Enllaç a l’àudio del programa

La Fundació per la Indústria és col·laboradora d’aquest programa, conduït per Xantal Llavina, que s’emet els diumenges a Catalunya Ràdio, de 22h a 23h. “Revolució 4.0” presenta les innovacions en tecnologies digitals, transformació digital, economia i creativitat, oferint entrevistes a figures rellevants.

L’espai, un referent en emprenedoria i transformació digital, inclou la secció “Disrupció i Indústria 4.0“, on la Fundació per la Indústria participa i ofereix continguts per a les pimes industrials catalanes. L’objectiu és impulsar la indústria 4.0 com a motor de transformació econòmica catalana, fomentant una indústria tecnològica i neta.

En aquest ENLLAÇ podeu escoltar els espais de participació de la Fundació per la Indústria.