ITMA 2019 – L’ISP al Texmeeting by Texfor
16/05/2019
ITMA 2019  – L’ISP al Texmeeting by Texfor

Del 20 al 26 de juny  se celebra a Fira de Barcelona-Gran Via, la ITMA 2019 (International Textile Machinery Exhibition), la major fira internacional de tecnologia tèxtil i de confecció, que es celebra cada quatre anys.

 

Sota el lema “Innovació en el món tèxtil” es donaran a conèixer productes i processos intel·ligents per mantenir-se a l’avantguarda de la competència. Presenta solucions innovadores i sostenibles per a tota la cadena de valor.

 

La ITMA compta amb el centre d’exposicions, pavelló d’Innovació, conferències, trobades i un seguit d’activitats.

 

Entre aquestes activitats destaquem el congrés anual de TEXFOR Texmeeting by Texfor, que amb el lema  el lema “Work INTL Progress” tindrà lloc el dia 25 de juny al matí, en el recinte firal.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.