Visita de l’ISP a 720 e-lab
22/06/2016
Visita de l’ISP a 720 e-lab

El 20 d’abril els joves de l’ISP, Joves Empresaris i Directius Industrials, van organitzar una visita a 720 e-lab.

 

720 e-lab és el primer espai permanent dedicat a mostra a directius d’empreses de Moda i Retail les novetats tecnològiques de grans Partners, reconeguts a nivell internacional.

 

Un centre innovador per acostar el món de les tecnologies al comerç de manera didàctica, experimental, visual i afavorir la seva comprensió i utilització.

 

En aquest showroom que imita una botiga de roba, es poden veure i interactuar amb novetats com: Inventari per radiofreqüència (RFID); altres aplicacions amb RFID, Emprovador i recomanador intel·ligents; Sistema anti-furt; cobrament ràpid; Software que permet conèixer, en temps real, SELL OUT i STOCK dels principals clients de l’entorn multimarca o de grans magatzems; Cartelleria digital; Sensors wi-fi, beacons; Software per Retail, i altres.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.