Presentacions dels projectes de Tecnologia per a una indústria més competitiva i Oportunitats amb el Big data
27/08/2015
Presentacions dels projectes de Tecnologia per a una indústria més competitiva i Oportunitats amb el Big data

A continuació trobareu  els projectes presentats  en la tercera edició del
NEW SEASON INNOVATION MEETING

- Presentació d’EURECAT

- DAMA – Josep Lluis Larriba Pey, “Eines per potenciar la cerca de clients a través de les xarxes socials”.- EASY – Peplluís de la Rosa, “Com prendre decisions futures mitjançant l’anàlisi de comportaments. El Big Data”.

- IIIA – Pere Garcia, “La Intel·ligència artificial en la presa de decisions”.

- SARTI – Alberto Hidalgo, “Recollida de dades distribuïdes a través del mòbil. 2 casos reals”.

- CEMIC – Esteve Juanola, “Monitorització “in vivo” i online de qualsevol sistema de producció i distribució. Evolució cap a sistemes industrials intel·ligents”.

- CVC – Meritxell Bassolas Ribas “Control de qualitat amb visió per computador”

- FES – Sergi Sánchez i Moisès Plana, “Presa de decisions en temps real. Monitoritza les dades del teu procés productiu a través del mòbil”.

- BDIGITAL – Marc Torrent, “ El Big Data pot donar suport a les empreses catalanes”.

- ASCAMM – Jesús Pablo González, “Anàlisi digital dels processos industrials per obtenir la informació necessària per a la presa de decisions”.

- CETEMMSA – Paul Lacharmoise, “Tecnologies portables en un món ultra connectat”.

 

ACCÉS A LES PRESENTACIONS

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − two =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.