Esmorzar: L’excel·lència en l’organització comercial
02/07/2015
Esmorzar: L’excel·lència en l’organització comercial

L’ISP, joves empresaris i directius industrials,  el Cercle Cecot de Joves Empresaris i el Club Joves Empresaris del Centre Metal·lúrgic van celebrar aquest esmorzar el mes de juny.

 

 

esmorzar xarxes comercials

 


Fede Martrat és especialista en excel·lència comercial i d’equips, així com en establir dinàmiques col·laboratives i desenvolupar actituds positives en els equips.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 12 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.