L’ISP amb la ITMA 2015
18/06/2015
L’ISP amb la ITMA 2015

L’ISP, Joves empresaris i Directius Industrials  forma part de les “Entitats col·laboradores” de la ITMA 2015, que se celebrarà a Milà entre el 12 i 19 de novembre de 2015.   La ITMA se celebra cada quatre anys i està considerada com “Les Olimpiades” del sector de la maquinària de l’àmbit tèxtil i de la confecció.  ITMA reuneix a les empreses líders de la maquinària tèxtil.   ITMA 2015   L’ISP, Joves Empresaris i Directius Industrials un any més donem suport a l’organització de la ITMA.   QUÈ OFEREIX LA ITMA:

  • Solucions sostenibles

 

  • Participar en l’esdeveniment més consolidat del sector

 

  • Productes i serveis innovadors per a tota la cadena de valor

 

  • Una plataforma de primer nivell en la que compartir coneixements

Planifica  la teva visita a la ITMA 2015   ACCEDIU AL DÍPTIC INFORMATIU

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.