Dinar Col·loqui amb el Sr. Xavier Badia (Curtidos Badia)
27/05/2015
Dinar Col·loqui amb el Sr. Xavier Badia (Curtidos Badia)

El dijous 14 de maig els joves industrials de l’ISP vàrem celebrarem un nou dinar – col·loqui amb en Xavier Badia. Badia és gerent de Curtidos Badia, empresa de 135 treballadors, dedicada a la fabricació de productes de cuir per a marroquineria, calçat i selleria.   Els assistents van tenir l’ocasió de compartir inquietuds  i coneixements amb un jove empresari amb una gran experiència en l’administració d’una empresa de quarta generació i  amb experiència en el teixit associatiu.


Xavier Badia, també és Administrador de Indústries Pere de Carme, empresa  dedicada al pellam. I ostenta diversos càrrecs institucionals com són els de Vicepresident de la UEA (Unió Empresarial de l’Anoia), Vicepresident de la UDAC (Unió d’adobadors de Catalunya), President del Gremi de Blanquers d’Igualada, President d’IDR, Igualadina Depuració i Recuperació, President d’Acexpiel, President de la Cambra de Comerç de l’Anoia.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + three =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.