Tercera jornada del NEW SEASON INNOVATION MEETING
25/03/2015
Tercera jornada del NEW SEASON INNOVATION MEETING

ISP, Joves Empresaris i Directius Industrials i ACCIÓ han celebrat aquest dimecres la tercera edició de la jornada NEW SEASON INNOVATION MEETING –NSIM-, centrada en l’àmbit del les tecnologies per a una indústria més competitiva i les oportunitats del Big data.  

ACCIÓ és l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació.  

 

A l’inici de la jornada s’ha presentat EURECAT, a càrrec d’en Xavier López, el seu Director Executiu.

EURECAT és el nou gran centre tecnològic  impulsat  per la Generalitat de Catalunya, resultat de la integració d’ ASCAMM, Barcelona Digital, CETEMMSA, CTM, Barcelona Media i Leitat. EURECAT potencia el model de transferència tecnològica garantint que les pimes catalanes accedeixin a alts nivells d’innovació.

 

A continuació 10 centres tecnològics membres de TECNIO,  la xarxa impulsada per la Generalitat que agrupa els principals agents experts en investigació aplicada i transferència tecnològica de Catalunya, han exposat a l’auditori 10 solucions o projectes que fan a les empreses més competitives.

 

Seguidament les empreses assistents han pogut reunir-se individualment amb els representants dels centres tecnològics per exposar més concretament les seves inquietuds i necessitats.

Tant uns com els altres han valorat molt positivament aquest primer contacte que en la majoria dels casos s’ha traduït en futures reunions i la possibilitat de projectes futurs.

 

La inscripció de més de mig centenar d’empreses de diversos sectors , a part d’altra tipologia d’assistents, constata l’interès i la importància d’apropar l’àmbit investigador i l’àmbit de recerca universitària a les empreses, que necessàriament incideix en una optimització de la innovació i la competitivat industrial.

 

L’acte ha estat  presidit pel Sr. Bernat Ladrón de Guevara, President de l’ISP, joves empresaris i directius industrials, la Sra. Glòria Fernàndez, Directora de l’Escola Superior de Disseny – ESDI, el Sr. Xavier López, Director Executiu d’EURECAT i el Sr. Marc Gràcia,  Gestor de la Xarxa TECNIO d’ACCIÓ,  i ha comptat amb la presència del Sr. Antoni Peñarroya, President d’EURECAT i altres representants de diverses organitzacions i patronals industrials. 1 NSIM 2 NSIM


El NSIM organitzat per l’ ISP, joves empresaris i directius industrials conjuntament amb ACCIÓ amb el suport de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell i amb la col·laboració de l’ESDI i de TEXFOR, esdevé un punt de trobada per a la indústria i la capacitat creativa de diferents agents del país, Centres Tecnològics, Centres de Recerca Universitaris, agrupats sota la marca TECNIO.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.