NEW SEASON INNOVATION MEETING -NSIM- 3a. edició (2015)
13/03/2015

Tecnologia per a una indústria més competitiva.      Oportunitats amb el Big data.


ISP, joves empresaris i directius industrials i ACCIÓ  celebren la tercera  jornada de NEW SEASON INNOVATION MEETING

 

La tercera edició d’aquest esdeveniment se centrarà en l’àmbit del les tecnologies per a una indústria més competitiva i les oportunitats del Big data.

 

10 centres TECNIO (centres tecnològics i grups de recerca avalats per la Generalitat de Catalunya) exposaran 10 solucions  per fer més competitiva la teva empresa i a continuació es donarà pas a reunions de 10 minuts cara a cara entre les empreses assistents que ho hagin sol·licitat i els representants del centres TECNIO.

 

En paral·lel podràs gaudir d’un espai de networking compartint una copa de cava.

 

Durant la jornada es presentarà  EURECAT, el nou gran centre tecnològic  promogut  per la Generalitat de Catalunya. ASCAMM, Barcelona Digital, CETEMMSA, CTM, Barcelona Media i Leitat s’uneixen per formar un nou centre integrat  guanyant massa crítica, eficiència i proximitat amb l’empresa catalana.

 

Objectiu de l’acte:  L’ISP, joves empresaris i directius industrials i ACCIÓ ofereixen:

 

Donar a conèixer a les petites i mitjanes empreses industrials  les tecnologies disponibles que les fan més competitives.

 

Un espai de networking per propiciar la transferència tecnológica entre la indústria i els diferents sectors de creativitat innovadora.

 

T’interessa si ets…   Una petita o mitjana empresa industrial.

 

PROGRAMA I INSCRIPCIONS

PROGRAMA E INSCRIPCIONES

 

Inscripció: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (Inscripcions:  Fins al 22 de març)   Més informació: isp@isp.cat // 93 7450944 (Elena Díaz)

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 1 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.