Trobada de Joan Laporta amb els joves de l’ISP
12/03/2015
Trobada de Joan Laporta amb els joves de l’ISP

Dinar-Col·loqui amb en Joan Laporta Advocat, regidor de l’ajuntament de Barcelona, president del FCB són alguns dels càrrecs pels quals és reconegut en Joan Laporta.   El que fou el 38è president del Futbol Club Barcelona va ser el convidat dels joves empresaris i directius industrials de l’ISP a un dinar-col·loqui el dia 11 de març, en el transcurs del qual es van abordar temes d’actualitat de diversos àmbits: socials, econòmics,empresarials, i del Futbol Club Barcelona.


Joan Laporta és llicenciat en dret per la UB. És soci fundador i titular del bufet Laporta & Arbós Advocats Associats i és membre de diverses entitats com per exemple l’ Il.lustre col·legi d’Advocats de Barcelona o patró de la Johan Cruyff Welfare Foundation. També ha exercicit de professor i ha estat assessor personal del cònsol japonès a Barcelona. Va ser escollit president del FC Barcelona l’any 2003, càrrec que va ostentar durant 7 anys en els transcurs dels quals el club va aconseguir mols èxits tant en les seccions professionals i no professionals així com de l’esport base. També durant el mandat de Joan Laporta, el FC Barcelona va ser un dels promotors de l’European Clubs Assocation (ECA) del qual en va ser vicepresident (2008-10). Laporta ha ocupat altres càrrecs de responsabilitat en els principals estaments futbolístics (FIFA, PFSC-UEFA, etc.). Després de l’etapa com a president del Barça, Laporta fundà el 2010 el partit polític Democràcia Catalana, del qual n’és president.Joan Laporta, va ser amb Democràcia Catalana, un dels impulsors de Solidaritat Catalana per la Independència que presentà candidatura a les eleccions al Parlament de Catalunya 2010. Laporta fou diputat al Parlament de Catalunya fins a l’octubre de 2012 com a diputat de Democràcia Catalana al Grup Mix. El 2011 va ser escollit regidor de l’Ajuntament de Barcelona després dels comicis municipals en què Democràcia Catalana va concórrer, amb la coalició Unitat per Barcelona, formada per ERC, Dcat i Rcat

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 7 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.