Dinar-Col·loqui de l’ISP amb el Sr. Enric Juliana
06/03/2015
Dinar-Col·loqui de l’ISP amb el Sr. Enric  Juliana

El 4 de març el periodista i Director Adjunt a la delegació del diari La Vanguardia a Madrid, Enric Juliana, va ser el convidat al dinar-col·loqui organtizat per l’ISP, Joves Empresaris i Directius Industrials.   Els joves han pogut conèixer de prop a aquest expert periodista en l’àmbit de la política, amb el que han compartit impresions i coneixements al voltant del fet polític i econòmic de Catalunya i Espanya.


Enric Juliana és periodista. Va començar la seva activitat professional al diari TeleXpres, l’any 1977. Després va treballar en el setmanari El Món (subdirector), com a redactor en els serveis informatius de TVE i com a director d’informatius a TVE Catalunya, i també al diari El País. Des de 1991 pertany a la redacció de La Vanguardia. L’any 2000 va ser nomenat subdirector de La Vanguardia i actualment és director adjunt a la delegació del diari a Madrid. En aquest diari va ser corresponsal a Itàlia. Ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona (Mitjans de comunicació) en 2005  i amb el “Premio Ciudad de Badajoz” (Periodisme) en 2008. És autor de quatre llibres sobre l’evolució de la política espanyola aquests darrers deu anys.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.