L’ ISP, Joves Empresaris i Directius industrials renova la seva Junta Directiva
29/07/2014
L’ ISP, Joves Empresaris i Directius industrials  renova la seva Junta Directiva

Sabadell, juliol 2014.- Els joves industrials de l’ISP han celebrat l’Assemblea General de Socis de l’Entitat en la qual s’ha procedit a la renovació parcial de la seva Junta Directiva.

Va obrir l’Assemblea en Francesc Garcia-Planas, president del Gremi de Fabricants de Sabadell, qui va donar la benvinguda a tots els assistents i va incidir en la representativitat dels joves industrials a través de l’Institut Sallarès i Pla, creat l’any 1947 en el si de la patronal.

Des de la seva fundació fins l’actualitat l’Institut ha sabut adaptar-se a les característiques del moment. Per aquest motiu en Garcia-Planas va animar els joves empresaris a continuar treballant en pro del teixit industrial, com ja fan en aquests moments.

Seguidament en Blai Costa, president sortint de l’ISP, de l’empresa Grafic Set PCI, va fer un repàs a la memòria d’activitats biennal juliol 2012 – juliol 2014: dinars-col·loqui, esmorzars d’economia, sessions de treball i altres accions. També va fer un repàs a les diverses col·laboracions amb altres associacions empresarials o amb altres entitats. Per acabar aquesta revisió d’accions, Costa va parlar del nou caràcter de l’entitat enfocada a la indústria en general i per tant oberta a joves industrials de qualsevol sector; reafirmant un cop més el caràcter integrador de l’associació més enllà de l’àmbit tèxtil.

Costa va dedicar el seu discurs principalment a agrair el suport i la col·laboració d’aquelles persones que l’han fet costat en el desenvolupament de la seva tasca com a president. També ha fet  balanç de la feina realitzada durant els dos anys del seu mandat, durant els quals s’ha fiançat l’objectiu de l’entitat de treballar per afavorir la indústria catalana, generar ocupació i crear riquesa.

A continuació en Bernat Ladrón de Guevara, de l’empresa Produccions J. Manubens, va prendre la paraula com a nou president de l’ISP, qui va tenir paraules d’agraïment per a aquelles persones que al llarg del temps han confiat en ell per formar part de l’Institut  i pels assistents a l’Assemblea.

Ladrón de Guevara en el seu discurs va realitzar una anàlisis de la situació econòmica i social del nostre país.

En el convenciment de que la solució a aquesta situació passa per l’enfortiment de la indústria, el compromís i les línies bàsiques per aquest nou mandat se centren en:

Treballar per la reindustrialització i consolidació de la indústria. Potenciar la transferència de coneixement entre universitat i empresa; Enfortir els lligams de col·laboració amb altres associacions de joves empresaris. Consolidar el procés d’obertura de l’ISP a altres sectors que no siguin el tèxtil. Evidentment la Formació és una altra de les accions importants durant aquest mandat.

Per últim va intervenir en Josep Bombardó, president de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell, qui va parlar de la necessitat d’un canvi generacional i va encoratjar els joves a participar en el món associatiu empresarial.   L’acte va comptar amb l’assistència dels socis de l’ISP, expresidents de l’ Institut, membres del Gremi i de la Fundació Gremi de Fabricants i directius d’altres associacions de joves empresaris.

 

NOVA JUNTA DIRECTIVA ISP (2014 – 2016)

President Bernat Ladrón de Guevara PRODUCCIONES J. MANUBENS, S.A.
Vicepresident 1r Marc Vila CITEL
Vicepresident 2n Abel Ortiz TEXTIL A. ORTIZ
Vocal Marta Bombardó BARCELONA MODA CENTRE
Vocal Jaume Cabré LA INDUSTRIAL ALGODONERA
Vocal Gerard Casamiquela DIVISIÓN TEXTIL
Vocal Ramon Fort DISPATCHMON
Vocal Albert Talarn BYETSA
Vocal Ricard Tragant MATSA
Secretaria Tècnica Elena Díaz GREMI DE FABRICANTS

 

Fotos:

Moment de l’Assemblea. Al Centre i d’esquerra a dreta: Francesc Garcia-Planas, president del Gremi de Fabricants; Blai Costa, president sortint de l’ISP; Bernat Ladrón de Guevara, nou president de l’ISP i Josep Bombardó,  president de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.