MÀSTER EN PRODUCCIÓ I INNOVACIÓ INDUSTRIAL
10/07/2014

baner

Màster  professionalitzador  en Producció i Innovació Industrial Sistema de formació dual superior

El proper octubre s’iniciarà la segona edició del Màster en Producció i Innovació Industrial organitzat  pel Gremi de Fabricants de Sabadell i l’Escola Superior de Disseny –ESDI-.   La peculiaritat d’aquest màster rau en dues importants característiques implícites en el seu enunciat i que se centren d’una banda en els agents implicats en el seu plantejament i execució  i per una altra banda en el sistema de formació emprat en el seu desenvolupament; ateses aquestes característiques les places estan 100% becades.   Agents implicats En l’actual mercat global la competitivitat és un factor essencial per a les empreses industrials que requereixen de productes i processos amb alt valor innovador mitjançant la incorporació d’avenços tecnològics i científics aplicables als productes manufacturers a través d’un procés rigorós de disseny.   El màster va sorgir a petició d’un grup d’empreses associades al Gremi de Fabricants de Sabadell amb aquesta voluntat d’implementar la innovació a tots els nivells de la seva organització industrial.   Sistema de formació El factor professionalitzador del màster suposa la combinació d’ hores lectives a l’aula amb tutors i professorat de l’Escola Superior de Disseny –ESDI-, amb hores d’aplicació de coneixements a l’empresa amb un tutor in situ que té la missió de transmetre a l’alumne el know-how industrial específic i acompanyar-lo en l’execució del projecte final del màster.   Màster dirigit a llicenciats/graduats i a les empreses industrials : – A empreses industrials internacionalitzades, amb voluntat d’innovació que vulguin participar acollint llicenciats/graduats.   – A  llicenciats/graduats en enginyeria, química, econòmiques, administració d’empreses, comerç internacional, disseny, informàtica  o altres especialitats lligades al procés competitiu de les empreses que vulguin beneficiar-se d’aquesta formació 100% becada.   Així doncs, el màster s’enquadra en el procés de col·laboració universitat-empresa, que des dels seus orígens desenvolupa la FUNDIT a través de l’ESDI i és impartit per professors de l’ESDI, de la Unviersitat Ramon Llull, Doctors, reconeguts professionals i investigadors de la fundació Indicis.   Informació per a les empreses    Informació per l’alumnat   Més informació

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>