MÀSTER EN PRODUCCIÓ I INNOVACIÓ INDUSTRIAL
10/07/2014

baner

Màster  professionalitzador  en Producció i Innovació Industrial Sistema de formació dual superior

El proper octubre s’iniciarà la segona edició del Màster en Producció i Innovació Industrial organitzat  pel Gremi de Fabricants de Sabadell i l’Escola Superior de Disseny –ESDI-.   La peculiaritat d’aquest màster rau en dues importants característiques implícites en el seu enunciat i que se centren d’una banda en els agents implicats en el seu plantejament i execució  i per una altra banda en el sistema de formació emprat en el seu desenvolupament; ateses aquestes característiques les places estan 100% becades.   Agents implicats En l’actual mercat global la competitivitat és un factor essencial per a les empreses industrials que requereixen de productes i processos amb alt valor innovador mitjançant la incorporació d’avenços tecnològics i científics aplicables als productes manufacturers a través d’un procés rigorós de disseny.   El màster va sorgir a petició d’un grup d’empreses associades al Gremi de Fabricants de Sabadell amb aquesta voluntat d’implementar la innovació a tots els nivells de la seva organització industrial.   Sistema de formació El factor professionalitzador del màster suposa la combinació d’ hores lectives a l’aula amb tutors i professorat de l’Escola Superior de Disseny –ESDI-, amb hores d’aplicació de coneixements a l’empresa amb un tutor in situ que té la missió de transmetre a l’alumne el know-how industrial específic i acompanyar-lo en l’execució del projecte final del màster.   Màster dirigit a llicenciats/graduats i a les empreses industrials : – A empreses industrials internacionalitzades, amb voluntat d’innovació que vulguin participar acollint llicenciats/graduats.   – A  llicenciats/graduats en enginyeria, química, econòmiques, administració d’empreses, comerç internacional, disseny, informàtica  o altres especialitats lligades al procés competitiu de les empreses que vulguin beneficiar-se d’aquesta formació 100% becada.   Així doncs, el màster s’enquadra en el procés de col·laboració universitat-empresa, que des dels seus orígens desenvolupa la FUNDIT a través de l’ESDI i és impartit per professors de l’ESDI, de la Unviersitat Ramon Llull, Doctors, reconeguts professionals i investigadors de la fundació Indicis.   Informació per a les empreses    Informació per l’alumnat   Més informació

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − nine =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.