Sr. Miquel Calçada i Olivella. Comissari de la commemoració del Tricentenari
16/05/2014
Sr. Miquel Calçada i Olivella. Comissari de la commemoració del Tricentenari

El dimecres 14 de maig de 2014 els joves de l’ISP vam celebrar un dinar – col·loqui amb el Sr. Miquel Calçada i Olivella, Comissari de la commemoració del Tricentenari

 

El Sr. Calçada va ser nomenat, pel Govern de la Generalitat de Catalunya, comissari de la commemoració del Tricentenari.

 

El joves empresaris van tenir l’ocasió de compartir inquietuds  i coneixements amb un sabadellenc amb una àmplia experiència i bagatge professional.

 

És un dels comunicadors més coneguts i respectats del país. Ha exercit de conductor, guionista, productor i empresari en ràdio i televisió.

Miquel Calçada i Olivella, nascut a Sabadell, és el responsable de l’organització i el desenvolupament dels actes commemoratius dels 300 anys dels fets de l’11 de setembre de 1714.

L’any 2010 va ser guardonat pel Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) per la seva defensa dels drets dels pobles. Ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Radiodifusió de la Generalitat i el Premi 1924 de Ràdio Associació de Catalunya.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − seven =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>