Sr. Miquel Calçada i Olivella. Comissari de la commemoració del Tricentenari
16/05/2014
Sr. Miquel Calçada i Olivella. Comissari de la commemoració del Tricentenari

El dimecres 14 de maig de 2014 els joves de l’ISP vam celebrar un dinar – col·loqui amb el Sr. Miquel Calçada i Olivella, Comissari de la commemoració del Tricentenari

 

El Sr. Calçada va ser nomenat, pel Govern de la Generalitat de Catalunya, comissari de la commemoració del Tricentenari.

 

El joves empresaris van tenir l’ocasió de compartir inquietuds  i coneixements amb un sabadellenc amb una àmplia experiència i bagatge professional.

 

És un dels comunicadors més coneguts i respectats del país. Ha exercit de conductor, guionista, productor i empresari en ràdio i televisió.

Miquel Calçada i Olivella, nascut a Sabadell, és el responsable de l’organització i el desenvolupament dels actes commemoratius dels 300 anys dels fets de l’11 de setembre de 1714.

L’any 2010 va ser guardonat pel Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) per la seva defensa dels drets dels pobles. Ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Radiodifusió de la Generalitat i el Premi 1924 de Ràdio Associació de Catalunya.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.