Segona jornada del NEW SEASON INNOVATION MEETING (2014)
19/03/2014
Segona jornada del NEW SEASON INNOVATION MEETING (2014)

S’ha celebrat la segona edició de la jornada NEW SEASON INNOVATION MEETING –NSIM-, en aquesta ocasió centrada en l’àmbit dels MATERIALS i l’àmbit de les TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ.   El NSIM organitzat per l’ ISP, joves empresaris i directius industrials conjuntament amb ACCIÓ, amb el suport de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell i amb la col·laboració de l’ESDI i de TEXFOR, esdevé un punt de trobada per a la indústria i la capacitat creativa de diferents agents del país, Centres Tecnològics, Centres de Recerca Universitaris, agrupats sota la marca TECNIO.   Diversos centres tecnològics han exposat, amb una gran concreció, durant sis minuts,alguns dels seus projectes o serveis innovadors per posar a l’abast de l’empresariat assistent els trets més rellevants dels seus estudis i deixar la via oberta a un transferència de coneixement més detallada i personalitzada entre els centres tecnològics i els protagonistes industrials.   Aquestes relacions entre els investigadors i el món industrial tornen un cop més a posar de relleu la importància de propiciar l’acostament i la coneixença entre el l’àmbit investigador i la indústria que reverteix en una optimització del procés innovador i la millora de la competitivitat industrial.   A la jornada, dirigida a la indústria en general, han assistit empreses de diversos sectors com: tèxtil, salut, enginyeria, àmbit de l’aigua, tecnologia, assessorament en innovació, etc. L’acte ha estat presidit pel Sr. Josep Huguet, exconseller de Innovació, Universitat i Empreses i president de la Fundació Josep Irla, pel Sr.Blai Costa, president de l’ISP, joves empresaris i directius industrials i per la Sra. Glòria Fernàndez, Directora de l’Escola Superior de Disseny – ESDI.   Ha intervingut a l’acte la Sra. Mariona Sanz, Directora d’Innovació Empresarial d’ACCIO, que ha presentat el programa “ESTRATÈGIA D’ESPECIALITZACIÓ INTEL·LIGENT RIS3CAT”   Fotografia: d’esquerra a dreta: Costa, president de l’ISP; Huget, exconseller; Fernàndez, directora ESDI.

Comparteix :

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + thirteen =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.