New Season Innovation Meeting II (2014)
06/03/2014

imatge3     L’ ISP us convida a participar en la segona jornada de NEW SEASON INNOVATION MEETING   El 18 de març se celebrarà la segona edició de les jornades NEW SEASON INNOVATION MEETING, que en aquesta ocasió se centrarà en l’àmbit dels MATERIALS i l’àmbit de les TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ.   El NSIM organitzat per l’ ISP, joves empresaris i directius industrials conjuntament amb ACCIÓ, amb el suport de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell i amb la col·laboració de l’ESDI i de TEXFOR, esdevé un punt de trobada per a la indústria i la capacitat creativa de diferents agents del país, Centres Tecnològics, Centres de Recerca Universitaris, agrupats sota la marca TECNIO.   Diversos centres tecnològics exposaran alguns dels seus projectes o serveis innovadors, donant pas al networking posterior entre els ponents dels diferents centres investigadors i els assistents a l’acte. D’interès per a qualsevol sector industrial: béns d’equipament, arts gràfiques, aeronàutica, packaging,metal·lúrgia, tèxtil-confecció, composites,Indústria en general, etc.     Des del NEW SEASON INNOVATION MEETING, l’ ISP, joves empresaris i directius industrials, ofereix a la indústria catalana:     • Una possibilitat d’accedir a la innovació que s’està produint fora dels seus propis departaments de R+D+I.     • Potenciar la relació entre la indústria i els diferents sectors de creativitat per a facilitar l’obtenció d’una millor competitivitat i transversalitat en l’intercanvi de coneixement mutu.   • Estimular la transferència dels diversos agents productors de coneixement cap a la indústria catalana, sector que té la major capacitat de llocs de treball.     • Obtenir tecnologies i innovacions del procés productiu amb la conseqüent millora de productivitat.     PROGRAMA   Més informació

2a. Edició NEW SEASON INNOVATION MEETING

Agenda: 18 de març de 2014 Horari: 18h a 20h Lloc: ESDI Àmbits tecnològics: MATERIALS i TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ Organitza: ISP, joves empresaris i directius industrials, conjuntament amb  ACCIÓ, amb el recolzament de la Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell. INSCRIPCIONS: Fins el 17 de març a   isp@isp.cat   //  93-745.09.44 (Elena Díaz)

Comparteix :

2 Responses to New Season Innovation Meeting II (2014)

 1. Marc
  07/03/2014 at 7:17 pm

  Em vaig perdre la primera ediciò i m’han dit varies persones que va ser molt interessant, ens veiem el dia 18!

  Reply
 2. Administrador
  10/03/2014 at 3:31 pm

  Gràcies Marc. Ens saludem el dia 18.

  Reply

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 10 =

Us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, amb la finalitat d'intercanviar informació amb vostè per via telemàtica. La base del tractament de dades és l’ interès legítim de l’ISP \- Fundació per la Indústria i el destinatari en aquest intercanvi. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o si se sol·licita la supressió, i en el seu cas, durant els terminis legals d’aplicació. No estan previstes transferències internacionals. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició , portabilitat i limitació en relació a les vostres dades, adreceu una comunicació a isp@isp.cat o en la nostra seu a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell), així com reclamar davant l’Autoritat de Control : www.agpd.es.